Vasi Group Kft.

Építés, bontás, kivitelezés

Bemutatkozás

Társaságunkat 2016-ban alapítottuk, az önkormányzati szférában eltöltött 32 év után. Az „előéletem” miatt, jellemzően önkormányzatoknak, és állami vállalatoknak dolgozunk, generálkivitelezőként, és alvállalkozóként is. Néhány közbeszerzést is sikeresen bonyolítottunk le. Az utóbbi időben, főleg energetikai fejlesztéseket, felújításokat végeztünk (napelemes rendszerek, homlokzatszigetelések, nyílászárócserék).

Érezve a lakosság igényét a környezet és pénztárca kímélő lehetőségek iránt, 2020-tól nyitottunk a lakossági megrendelők felé. A megnyíló lehetőségeket kihasználandó, a pályázatok és hitelek ügyintézését is vállaljuk. (Az értéknövelő beruházások miatt elavult biztosításokat is naprakészre tudjuk javítani.) Májustól bevezetett szolgáltatásunkat kedvezően fogadták, több sikeres projektet valósítottunk meg, a pénzügyi feltételek megszerzésétől, a kivitelezésig.

Vasvári János

Ügyvezető, Vasi Group Kft.

Szolgáltatásaink

Építés & Bontás

Festés

ZÖLDTERÜLET-KEZELÉS

Villanyszerelés & Gépészet

Útépítés

W

Padló- és falburkolás

Szigetelés

Ács és Tetőfedő munkák

Referenciáink

Referencia galériánkban a gombra kattintva megtekintheti eddigi és aktuális munkáinkat.

Kapcsolat

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, írjon nekünk üzenetet vagy keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36204903935 / +36309279020

Email: vasvarigroup@gmail.com

Facebook: Vasi Group Kft

7561 Nagybajom, Felszabadulás u. 37.